KATTEN
KUNST
ALBUM

 


Een plezierig vakantieverblijf

Poezenpension Luxor maakt het zijn gasten zoveel mogelijk naar de zin.
Om maximale ruimte en vrijheid te bieden hebben wij gekozen voor riante kamers met een groot overdekt terras.

Elke kamer biedt plaats aan een zorgvuldig samengestelde groep waarin de katten vrij rondstappen en heerlijk kunnen spelen. Door de ruime opzet zijn er genoeg rustige plekjes om ongestoord een dutje te doen.

Met speeltjes en krabplanken, zitjes binnen en buiten, knabbelgras en voldoende kattenbakken laat de huisvesting van de gasten weinig te wensen over.Zoveel katten, zoveel wensen

Geen twee katten zijn gelijk wat betreft karakter en temperament. Om al die verschillende katten tot hun recht te laten komen, verdelen we ze over onze vijf groepskamers en de drie mini-suites. We kijken daarbij naar gedrag, voeding en leeftijd. Op die manier kunnen we ook úw kat een plezierig vakantieverblijf garanderen.

Liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht

Van 's morgens vroeg tot in de avond bieden we persoonlijke aandacht en zorg.
Elke ochtend beginnen we met een grondige schoonmaak van de kattenkamers. Want hygiene is een eerste vereiste voor een gezonde leefomgeving van de katten.
En omdat we echte kattenliefhebbers zijn, maken we van de middag-rondgang een dagelijks kattenfeest: de katten worden geknuffeld en geborsteld, we spelen met ze en verwennen ze met lekkere hapjes. Door ze goed te observeren kunnen we inspelen op hun behoeften. Waardoor ook nieuwe gasten zich snel thuisvoelen.

De dag wordt afgesloten met een uitgebreide avondronde zodat we zeker weten dat alle katten goed de nacht ingaan.

Service à la carte door een vakkundig team

Vanzelfsprekend kan elke kat het voer eten dat hij thuis gewend is. We hebben alle bekende merken in voorraad en ons assortiment is uitgebreider dan bij de meeste winkels.
Droogvoer kan uw kat smullen uit het rijk gesorteerde lopende buffet of kiezen voor zijn vertrouwde eigen voer.
Bij elke verzorgingsronde krijgen de gasten individueel een klein portie natvoer. Dit zijn waardevolle momenten van persoonlijke aandacht waarmee we tevens goed zicht houden op de eetlust en het welbevinden van elke kat.

Ons enthousiaste en ervaren team zet zich in voor een deskundige en toegewijde verzorging.
Elke gast kan rekenen op een eersteklas behandeling.
Vachtonderhoud, bijzondere voedingswensen en het toedienen van medicijnen worden met liefde en zonder meerkosten geleverd.

Ook als uw kat speciale zorg vraagt is hij bij Poezenpension Luxor in goede handen.
Bijvoorbeeld dieetgasten zijn van harte welkom. Zij logeren zelfs in een speciale groep.
Lees hier meer over de dieetkamer.

 

Mobiele website

VOF Poezenpension Luxor
Koolboswijk 7
8411 KL Jubbega

Telefoon: 0516 462556